Debat, statistik og Højer

En lille hurtig besked her mandag aften inden jeg skal se Horisont om Ukraine og West Wing på SVT1. Med uundværlig hjælp fra Kasper via Messenger, lykkedes det mig i går at kringle internettets forunderlige kroge og få debat/comments-funktionen til at virke. Så nu kære læser, bare kommentér løs.

Og når vi er ved læserne, så er jeg også netop (kun ved egen hjælp) blevet oprettet på chart.dk, så jeg kan se om der rent faktisk er nogen, der læser min blog.

Dejligt at de to ting er faldet på plads. Der mangler dog bare en ting (som jeg dog ikke er så meget herre over). OB’s totalt suveræne angriber, Steffen Højer, skal altså på det landshold, Morten Olsen – og det kan kun gå for langsomt. Og når du nu er i gang, så tag da bare Thomas Lindrup, Søren Berg og Nikolaj Stokholm med også.

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *