Årets gang på webloggen

Lad mig benytte dette indlæg nummer 200 til at gøre status over årets gang her på webloggen.

Et år hvor det månedlige antal unikke besøgende er mere end fordoblet fra omkring 600 til mere end 1200 på en god måned.

Et år der bød på nyt layout og her på falderebet også reklamer(!).

Og endelig et år hvor jeg snævrede mig mere og mere ind rent emnemæssigt, så luftfart og journalistik nu er de to altdomininerende emner.

Og hvad vil 2006 så byde på?

Allerede i de seneste uger er jeg begyndt at krydre indlæggene med endnu flere billeder, for at få det til at glide lettere ned. Og jeg sidder med overvejelser om at lave en decideret fotoblog, som er det hotte nethit i øjeblikket. Men mon ikke blot jeg skal holde det til at publicere flere billeder her.

At der kommer indlæg i en lind strøm skal der i hvert fald ikke herske tvivl om. Og hold jer ikke tilbage med at kommentere indlæggene. Mange af jer gør det allerede i dag – tak for det.

Men lad nu være med at sidde på nettet hele tiden. Kom ud i sneen, fyr nogle bordbomber af og drik noget portvin. Godt nytår.

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg. Bogmærk permalinket.

3 svar til Årets gang på webloggen

  1. Jeppe Engell skriver:

    Hej Andreas,Hvis du beslutter at lave en fotoblog kan pixelpost gratis software anbefales, det er nemt at bruge, installere og der kommer hele tiden nye templates og modificationer.http://www.pixelpost.org/

  2. kevinfisher6287 skriver:

    I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find < HREF="http://juicyfruiter.blogspot.com" REL="nofollow"> My Blog <> interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please < HREF="http://juicyfruiter.blogspot.com" REL="nofollow">Click Here To Read My Blog<>

  3. JEB skriver:

    Hej AndreasJa, selvom man ikke kender det store til luften, har det været sjovt at følge din blog. Jeg hørte lige det allersidste af et indslag på P1 forleden om et forsinket europæisk kampflyprojekt, som skulle have været færdiggjort for længst. Desværre fangede jeg ikke helt navnet (var det noget med Euro 90 eller sådan) eller hele historien. Måske alletiders flyentusiast kunne fuldende min viden?Det ville da være sjovt med en fotoblog – måske med flere billeder af den skønne Juliane?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *