Stregkoden

Efter at have læst en anmeldelse af Lone Munksgaard Nielsens nyeste bog, ”Stregkoden”, en tidlig lørdag morgen, styrede jeg lige ind i den nærmeste boghandel og hev et eksemplar ned fra hylden af denne lidt ”1984”-agtige novelle i 111 små én-sides kapitler.

Handlingen foregår i et spooky fremtidsunivers, hvor hjemløse slikker salt af døde mennesker og lignende. Jeg vil ikke gå mere i detaljer, for ikke at ødelægge oplevelsen for kommende læsere, men blot sige; læs den!

Et medrivende litterært værk, som ikke når op på højde med Orwells klassiker, men alligevel er der hen ad og er meget anderledes end hvad jeg ellers normalt læser.

At de “kloge” så ikke helt deler min begejstring skal man ikke lade sig kue af.

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *