Er du født i Korsbæk?

Nej, jeg er faktisk født i Århus (på en anstalt!!). Men spørgsmålet blev stillet efter jeg i denne quiz om Matador scorede 10 ud af 10 rigtige. Er man en Matador-haj som jeg kan man vinde en dvd-boks med alle afsnittene.

Så gør det mens I venter på næste afsnit af luftfartstrilogien, eller bevæg jer ud i det danske blog-landskab – som undertegnede har gjort her til aften, inden jeg brillierede som indfødt korsbækaner.

Under min lille blog-rundtur blev jeg overrasket over hvor mange, der efterhånden blogger. Med to år og mere end 300 indlæg på bagen føler man sig som en veteran, når man ser hvordan blogsene spirrer frem i disse uger og dage. Især er medierne ved at fatte ideen. Således er TV2, Computerworld og Information med på vognen med adskillige blogs.

Jeg har opdateret min liste over blogs jeg linker til ude til højre, men der er mange flere spændende blogs derude. Det er bare med at surfe derud af. Opskriften er simpel – gå ind på en blogsene her til højre og gå videre via en af dennes links.

Efter at have efterlyst informationer om magtkampene i Venstres folketingsgruppe er jeg blevet en jævnlig læser af den ægte liberale Jarl Corduas weblog. I hans seneste indlæg efter weekendens jubilæums konference til hyldest af Fogh som den længstsiddende V-statsminister virker det trods alt som om Jarl pakker sit gode tøj og forlader Venstre.

I øvrigt interessant hvordan de politiske journalister stadig kan falde i svime over at Fogh kan tale i en time uden manuskript. Det kan alle der har beskæftiget sig med noget i mere end 30 år vel? Ja, og os der er under 30 kan også 🙂

Som optakt til Foghs hyldest i Odense lørdag (sjovt nok samme dag som den politiske hovedmodstander holdt kongres) havde Politiken en interessant artikel om Foghs snart fem år ved magten. Den berørte også lidt stemningen netop nu i den ellers så lukkede V-gruppe. Blandt andet løftede den sløret for den såkaldte DGI-klub, som jeg forinden havde hørt lidt om. Det VAR en samling V-folk med Lars Løkke Rasmussen, Peter Christensen og kommunalordfører Leif Mikkelsen (formand for DGI) der en gang om ugen mødtes om eftermiddagen til kurbad og afslapning i DGI-byen. Når jeg skriver VAR så skyldes det at Far Fogh, ifølge Politiken, for få uger siden dikterede klubben for lukket. Så lige som der ikke bliver sladret anonymt til journalister om livet i gruppen, så er der heller ikke plads til “kaffe-klubber” efter socialdemokratisk forbillede.

Men hvorfor er det så vigtigt at kende alliancerne og fraktionerne i de forskellige partier? Jo, det er det for at kunne forstå hvad der ligger bag uskyldigt udseende udmeldinger. For eksempel bød sidste uge netop på en udmelding fra Leif Mikkelsen om øget brugerbetaling (en gammel liberal kongstanke, som nu ikke længere er kosher i Danmarks Liberale Parti). En udmelding som straks blev skudt ned af netop hans gamle ven fra dampbadet – Lars Løkke Rasmussen.

Og sådan blev det der blot skulle have været et kort indlæg om Matador-quizzen alligevel til en lang smøre 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg. Bogmærk permalinket.

0 svar til Er du født i Korsbæk?

  1. Unge Jensen skriver:

    Også 10 rigtige her – men ok, jeg har også været hele cirkusset igennem på DVD for nylig…Og glem ikke at nævne, at det første danske medie med blogs, Ingeniøren, har oprustet med flere blogs, så der nu er 12 i alt 🙂Håber det stadig går godt på de bonede gulve i TDC. Jeg er i Århus nu for at forsøge at færdiggøre den højt agtede uddannelse, som jeg har fået rodet mig ud i…

  2. Andreas skriver:

    Ja, og en af dem har fået plads på min egen blog-roll eller hvad sådan noget hedder nu til dags.Unge Jensen – hvad er der blevet af Lars Krimi? Og hvornår får jeg min signerede udgave af 12″ vinyludgivelsen “Lars Krimi EP”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *