Halloween

Halloween! Hallo! Hvad skal det nu til for? Vi har fastelavn én gang om året – i februar. Så fri os for denne importerede begivenheden, som ikke høre hjemme hos os.

Først var det Valentins Dag, som blomsterhandlerne med dygtig markedsføring fik etableret, og nu er det Halloween – som forsøges indført af en uhellig alliance mellem Tivoli, spøg og skæmt industrien samt de danske græskardyrkere.

Hvad bliver det næste? At vi skal fejre Thanksgiving, markere Martin Luther King Memorial Day eller Labour Day? Burgere, Elvis og 7-11 er amerikanske fænomener som vi har taget til os med stor fornøjelse.

Men Halloween? Hvad skal vi med det? ”Jamen, er det ikke rart at børnene får en positiv begivenhed her to måneder før jul?” Nej, efteråret er mørkt, koldt og vådt. Sådan var det i min barndom, og sådan skal det fortsat være. Sådan er det bare!

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg. Bogmærk permalinket.

0 svar til Halloween

  1. Anonymous skriver:

    hvor gammeler du?? 50 år?

  2. Anonymous skriver:

    HØRT!

  3. Andreas skriver:

    Har aldrig lagt skjul på at jeg er en gammel mand i en ung mands krop 🙂Men hvad kommer det denne diskussion ved?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *