Foghs blog

En læser har opfordret mig til at anmelde Anders Foghs nye weblog. En længere anmeldelse kræver dog at den har været i luften et stykke tid, og at den har haft en særlig betydning – eksempelvis at Fogh har brugt den til at komme med særlige udmeldinger. Men en hurtig holdning kan jeg godt ryste ud af ærmet 🙂

Fogh startede ud med at ændre holdning til belønning af offentlige ansatte, men ellers er der mest tale om endnu en kedelig corporate-blog, af en person som ikke brænder for at blogge, men som er blevet sat i gang af sine rådgivere.

Og så savner jeg især ping-pong debatten med læserne i kommentarerne. Det er noget af det jeg godt kan lide ved min egen blog.

For mig at se lugter det mest af en gimmick, der varmer op til det kommende valg. Men pinligt for alle de andre partiledere, at det er den travleste af dem alle, der kommer først med noget der i disse dage er så almindeligt.

Apropos valg, så spekulerer stadig flere af de såkaldte “kommentatorer” i et efterårsvalg, mens min fellow blogger, Jarl Cordua, er ude i nogle vilde fantasier om en ministerrokade, der skulle gøre regeringens uvorne pigebarn, Connie Hedegaard, til udenrigsminister, som afløser for en træt Per Stig Møller. Vilde fordi Connie nok er den mest upopulære minister hos Dansk Folkeparti, der stadig er regeringens støtteparti. Men en regeringsrokade lige efter sommerferien, i stil med den hvor Connie “vendte hjem til gården”, er nok ikke noget dårligt bud og vil for alvor sætte gang i valgtrommerne.

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg. Bogmærk permalinket.

0 svar til Foghs blog

  1. Psj skriver:

    Meget enig i indlægget – og selvom jeg godt kan blive lidt duperet over at se, at et andet lands udenrigsminister har fundet vejen forbi AFR’s blog – så virker det stadig lidt om om, at bloggen skulle laves for at have en blog. Og så må han meget meget gerne droppe det der “Kære bloggere”….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *