Sommer-bøger

På bogblogger.dk har jeg netop nedfældet en lille anmeldelse af journalisten Hans Davidsen-Nielsens “En højere sags tjeneste – PET under den kolde krig“, som jeg læste i min ferie.

Sommeren er også gået med at læse “Søderberg – mand af Mærsk” og “Tøndersagen“, som jeg har anmeldt begge to på bogblogger.dk.

Endelig har jeg også læst Stieg Larssons “Mænd der hader kvinder” og Peter Øvig Knudsens “Blekingegadebanden“, som andre har nået at anmelde før mig. Den første kedede mig de første 300 sider, hvorefter den forsvundne pige hurtigt kom for dagen og den journalistiske afsløring gennemført på baggrund af en kriminel handling. Det er da okay underholdning ved poolkanten, men så heller ikke mere. “Blekingebanden” var derimod sindsoprivende spændende læsning. Uhyre interessant at få kortlagt perioden før selve kuppene i 80’erne, som jo har været beskrevet før.

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *