Første billeder af Boeing 787

De første billeder af Boeings nye 787’er er nu kommet frem, i det prototypen er blevet rullet ud fra samlehallen med kurs mod malerhallen. Se dem her.

Interessant for første gang at se det fly, der sandsynligvis om nogen kommer til at dominere luftrummet de næste 20-30 år. Først og fremmest hæfter jeg mig ved næsepartiet, der ikke just er typisk Boeing’sk med et “knæk” ved vinduet. Her går det mere ud i ét. Men også de meget store motorer i forhold til den forholdsvis korte krop og vingefang springer i øjnene.

Den officielle udrulning finder sted den 8. juli under overværelse af 2000 mennesker på selve Everett Field nær Seattle. Her er der sammen med pressen og diverse notabiliteter kun plads til de Boeing-ansatte, der arbejder på 787’er-projektet. Derfor har Boeing arrangeret et “rollout-party” på det lokale stadion i Seattle. Her vil 50.000 nuværende og tidligere Boeing-ansatte kunne følge begivenheden på storskærm.

Der er indtil nu afgivet 634 bestillinger på Boeing 787’eren.

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *