JSF-chef smidt på porten

“When things go wrong, people will be held accountable.” Sådan lød begrundelsen, da den amerikanske forsvarsminister Robert Gates i dag fyrede den 2-stjernede general David Heinz, der er leder af JSF-programmet. Det skete ved fremlæggelsen af Obama-regeringens forsvarsbudget. Her fortalte Gates også, at han vil tilbageholde USD 614 mio., som Lockheed Martin ellers skulle have haft i præmie for godt arbejde med JSF.

Gates vil desuden forlænge udviklingsfasen med 13 måneder, sådan som jeg lige læser artiklen fra Wireds dangerroom. Bedømt ud fra tidsangivelsen på artiklen og på dette blogindlæg fra Aviation Week, så er det en udmelding han er kommet med for få timer siden.

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg, Indkøb af nye kampfly og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *