GO hiver VM-titel hjem til CPH

Jeg har tidligere været ude med riven over for Københavns Lufthavnes særlige lavpristerminal, CPH GO. Kun et enkelt selskab, easyjet, har fundet tilbuddet om en særlig skrabet finger attraktivt og den fik ikke Ryanair til at vælge CPH – sådan som det var håbet. Andre kritikere vil desuden mene at det kun handler om at stikke en kæp i hjulet på den konkurrerence Terrminal A.

Derfor skal det retfærdigvis blot lige nævnes, at CPH er blevet kåret til verdens bedste lavprislufthavn. Ikke mindst takket være CPH GO. Så er det sagt. Så mangler vi bare at selskaberne lægger vægt bag ordene…

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg, Civil luftfart og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til GO hiver VM-titel hjem til CPH

  1. Morten skriver:

    Det virker nu alligevel til, at CPH Go har rimelig succes: “http://www.takeoff.dk/news/22153”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *