Med “expressfart” til Island

En del af min velfortjente sommerferie var i år henlagt til vulkanøen Island. For at komme til landet – hvor en is koster 300 kroner – valgte vi at lade os transportere med lavprisselskabet Iceland Express. Det handler dette lille indlæg om.

Valget faldt i første omgang på Iceland Express, da den samlede pris for fire personer var 2000 kroner lavere end hos konkurrenten Icelandair (SAS flyver ikke til dette tidligere medlem af Rigsfællesskabet, ligesom de heller ikke flyver til de fortsatte medlemmer, Grønland og Færøerne). Men vi fik til gengæld også hvad vi havde betalt for. Rendyrket lavpris med minus benplads, skraldebang-fly og forsinkelser. Iceland Express er et to-stjernet selskab på Skytrax opgørelse, hvor de har selskab af kolleger som Ryanair, Cimbers nye kusine Aerosvit, Yemenia Yemen Airways og andre lettere tvivlsomme selskaber. Men lad os begynde ved begyndelsen.

Reminder-mailen en uge før med bookingnummer var meget rar, men online check-in er ikke noget man bruger i den islandske expressverden. Så da vi ankom til Københavns Lufthavn og tjekkede ind ved de selv-service automater for ikke-SAS flyselskaber, som er placeret helt oppe ved elevatorerne ned fra metroen (hvem pokker har fundet på at der her skal være denne blokade i form af to bittesmå elevatorer?), så var der kun 2 x 2 sæder med tre rækkers mellemrum tilbage. Ufedt på den ufede måde når man er to voksne og to børn.

Vi vandrede den lange vej fra Terminal 3 og over til Terminal 2, hvor bagagen skulle droppes af. Her mødte vi en kolossal lang kø af andre rejsende, der også “bare” skulle droppe deres bagage af. Det her selv-service tjeck-in giver ikke megen mening, når man alligevel skal stå i kø til at et menneske håndterer ens kufferter. En flink medarbejder fra det handlingselskab, der tager sig af indtjeckningen, sørgede for at gelejde udvalgte – mig selv inklusiv – ud af køen og over til andre skranker. Fedt for mig, men ufedt for de der blev valgt fra blot fordi de havde stillet sig op i køen MED deres børn.

Oppe ved sikkerhedskontrollen spurgte en flink vagt efter boardingkortet til min datters dukke. Dejligt at de har overskud til disse små ting, der giver en god stemning. Straks efter boardingkortkontrollen blev vi gelejdet ind i den særlige sikkerhedskontrol for rejsende med børn, som Københavns Lufthavne har. Stor ros for det påfund. Herefter fulgte den sædvanlige lange march gennem først parfumeskyerne og derefter videre gennem Field’s 2.0 ud til gaten og ind i det aldrende Boeing 737-300 fly, som skulle transportere os nordpå. At her var tale om rendyrket 100% lavpris så vi allerede i døren ind til flyet. Der var nemlig ingen væg til højre ind mod kabinen, sådan som man ser det på andre fly, hvor der ofte også er et toilet eller et garderobeskab inden vi kommer ned i kabinen. Nej, her sad passagererne på række 1 nærmest med benene ude af døren.

Jeg har hørt om meget og lidt benplads. Men jeg har aldrig før oplevet minus benplads. Men det havde de her. Jeg kunne på ingen måde sidde med mine ben lige ud op mod stolesædet foran mig. Så i mere end tre timer måtte jeg sidde med dem på tværs. Godt at jeg sad ved siden af en med meget korte ben, så jeg kunne låne lidt gulvplads til mine store pladder (vandrestøvlerne havde ikke kunnet være i kufferten, så dem havde jeg på, hvilket ikke gjorde mit landingsstel mindre). Forsinkede passagerer gjorde at vi blev 45 minutter forsinket i afgangen fra København og sad og svedte tran i ventetiden i det aldrende fly, hvor exitskiltene hang og dinglede lidt.

Der er naturligvis ingen servering ombord, men man kan købe de allermest nødvendige ting (cola, æbler, sandwich og den slags) til ganske fornuftige priser. Jeg havde hørt et rygte om at de også udlånte ipods og ipads til passagererne. Noget som jeg kiggede langt efter i diverse brochurer i stoleryggen. For sådan en service skulle naturligvis testes, men jeg kunne ikke finde spor af det. Jeg bemærkede dog at en stewardesse på et tidspunkt gik hastigt gennem kabinen og muligvis hviskede noget i retning af “ipod”. På hjemturen var kollegaen lidt klarere i mælet selv om hun også gik gennem kabinen hurtigere end folks hjerner kunne nå at omsætte ordene og reagerer herpå. Jeg nåede dog at kalde hende tilbage og erfarede, at man rigtig nok kunne leje en ipod eller en ipad. Da hun først kom rundt da vi var i luften og havde fløjet to ud af de tre timer turen varede, havde vi dog allerede rigget vores eget medbragte elektroniske underholdningsudstyr an til børnene, mens vi selv var optaget af lekture. Så vi sprang over dette nærmest hemmelige tilbud – som Iceland Express burde råbe højere op om.

En stor del af passagererne skulle med Iceland Express videre til USA, da expressen har kopieret storebror Icelandairs koncept med atlanterhavsflyvninger mellem Europa og USA med stop på vulkanøen. Icelandairs koncept er sat i system således, at om morgenen mellem kl. 6 og 7 lander flyene fra USA og senest 08.30 har alle fly sat kursen videre mod destinationer i Europa efter at passagererne har omfordelt sig. Om eftermiddagen vender flyene tilbage fra Europa og fortsætter videre mod USA. Keflavik-lufthavnens pæne og overskuelige shoppingområde summer således af liv mellem kl. 6 og 8 om morgenen, for så nærmest at blive mennesketom frem til kl. 16.

Vi der stod af på Island fik hurtigt vores bagage og begav os ud i det flotte landskab.

Hjemturen startede med tjeck-in i lufthavnen. Mens køerne var alenlange hos konkurrenten Icelandair kunne vi trille bagagevognen direkte op til skranken hos Iceland Express’ ledige medarbejdere og i et snuptag tjekke ind. Selv om vi tjeckede ind omkring to timer før afgang fik vi tre pladser på en række og en plads på rækken bagved.

Efter at have sendt postkortene og købt souvenirs, bevægede vi os ud til flyet og boardede stille og roligt den store Boeing 757’er med plads til omkring 220 passagerer. Et noget større fly, der modsat det andet fly faktisk kunne tilbyde benplads. Ikke overvældende, men den var der. Og så sad vi ellers der med sikkerhedsbælterne spændt og glanede mens tiden gik. En enkel gang blev det over højtalerne nævnt at vi ventede på noget bagage fra flyveren fra Boston, men generelt var informationsniveauet uhyre lavt under den time lange venten. Til sidst blev kursen sat mod København, hvor vi landede næsten en time forsinket. Stewarden i vores del af flyet havde tilsyneladende været tidligt oppe, for han fik sig lige en lille lur under landingen og taxituren ind til gaten… Ikke videre betryggende.

Prisen taget i betragtning var det alt i alt en okay oplevelse. Om vi blot var uheldige ved jeg ikke. Men når man som jeg ofte flyver med SAS, der gør en dyd ud af at være præcise, så bliver man lidt irriteret over lange forsinkelser på både ud- og hjemrejse. Især hjem, da den blev efterfulgt af rigtig lang venten på kufferterne.

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg, Civil luftfart og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Med “expressfart” til Island

 1. Lisa Schmidt skriver:

  Vi fløj med IE over Island til staterne sidste år og har fuldstændig identiske oplevelser – gemalen kunne faktisk ikke have sine ben på pladsen, og kunne den ene vej købe sig til mere benplads. Et tilbud der ikke havde været oplyst om før afgang, og som efterlod os i hver sin ende af flyet (det var først og fremmest de mest trængende der fik tilbuddet, så jeg kunne ikke flytte med). Endelig nåede de også på på turen Keflavik-Newark at løbe tør for sandwiches, så der var ikke mad til bl.a. mine to niecer. Det holder bare ikke på så lang en tur, hvor vi blev forsinket i afgang samtlige afgange.
  Jeg betaler hellere det dobbelte, men beklager at der ikke er flere der flyver den vej. Det er meget behageligt afbræk i turen på Island.

 2. hyqazyngx skriver:

  Aurora Perez, 17, who was a freshman when Zemser was a senior at Beach Channel High School, said Zemser often returned to speak to students. [url=http://polo.sierravistamortgage.net]Polo Outlet[/url] of Sadad, 15 miles (25 kilometers) from Qaryatain. Sadad is home to around q [url=http://prada.onlineoutlet.us.com/]Prada Handbags[/url]
  鈥淲e were surprised by how many holidaymakers told us they sometimes use Bedale library. Some people who were not local asked to be allowed to sign the petition because they believe so strongly in a public library service. [url=http://mk.outletstore.us.com/]Michael Kors Outlet Online[/url] “My grandfather [a tsarist] lost everything. My Russian family were forced out of their home and had to go and to live in one room of an apartment in Moscow, five of them, with my grandmother dying of stomach cancer. It must have been absolutely horrendous,” she says.
  “I’ve been going around and waiting for this for a little while, I am relieved that it is done and now I know where I am going to play next year.” [url=http://o.storeonline.us.org]Oakley Outlet[/url] August 10, 2015 (KHARTOUM) – Sudan’s president Omer al-Bashir has called on his Ugandan counterpart Yoweri Museveni to convince rebel groups to join an inclusive process his government is planning to hold inside the country to discuss issues of(…) b [url=http://ab.theahlis.com/]Abercrombie Kids[/url]
  鈥淪hepherd won the tender to build the plant against strong competition and we look forward to working with them and Merchant Place Developments.鈥?[url=http://c.westboroughpolice.com/]Coach Outlet Store Online[/url] Clark s Sweet Corruptions project, with a title that borrows from Walt Whitman s poem The Compost, is part of a decade-long investigation into the lives and work of Victorian women scientists that also includes Mary Ward, Mary Treat and Martha Maxwell. The installations will travel to the Nevada Museum of Art in Reno after the Lynden show, which is on view through Aug. 25. Her field station will go to the San Jose Museum of Art and Clark will also be featured in an inaugural show for New York s Children s Museum of Art.
  w If we can manage to build more movement into our everyday activities, it might even be possible to skip the gym, although research is needed to address this possibility, Lopez-Jimenez. “If you barely sit during the day, do you really have to exercise to be healthy?” he said. [url=http://o.westboroughpolice.com/]Oakley Sunglasses[/url] By BRIAN SKOLOFF and KRISTIN J. BENDERAssociated Press [url=http://c.westboroughpolice.com/]Coach Outlet Store Online[/url]
  Middlesbrough, who not too long ago were signing world-renowned names such as Gaizka Mendieta, Juninho and Bolo Zenden, have a genuine chance of going up this year and that was one of the reasons he was willing to consider a return. [url=http://katespade.storeonlinecc.com/]Kate Spade Outlet[/url] It is around this time of the year that we begin to think of singing carols which are so much a part of Christmas. http://rb.onlinestorecc.com
  aWNrZW4gTG9hbnMgTmF0aW9uYWwuICYjODIyMDtJdCYjODIxNztzIGZldyBhbmQgZmFyIGJldHdl [url=http://coachhandbags.onlinestore.us.com/]Coach Outlet[/url] “When ex-Seleka talk of partitioning the country, they just want to make themselves heard. But their words are frustrating. We have done things that have not pleased Central Africans. It s time that we unite, Jean-F lix Riva, president of the CAR National Youth Council and a signatory of the agreement, told IRIN. j [url=http://coachoutlet.outletstore.us.com/]Coach Outlet[/url]
  What happens behind that pack is another matter entirely, and if Lancaster achieves nothing else over the course of the next five games, he has to come away from England鈥檚 final Six Nations game against France with a clear idea of his preferred partnerships at both half-back and centre. [url=http://c.westboroughpolice.com/]http://c.westboroughpolice.com[/url] No better example of why John鈥檚 retirement would be good for our New Madison, rich with faces of many colors and voices, than The Manski Debacle. Never have Progressive White Folk appeared so utterly smug and ruthless as when Sarah made her dash.
  2015-08-09 23:25:01 [url=http://ok.factoryoutletcc.com/]Cheap Oakleys[/url] I would only ask that you listen to me as we listen to you, Lew told the crowd, after the Post s editor-in-chief, Steve Linde, chastised the hecklers.Lew s message on a budding nuclear deal with Iran was especially detailed, tailored for a crowd particularly concerned with its consequences.Sanctions will be reimposed automatically if Iran cheats, he asserted, despite acknowledging that the precise measure for snapping back sanctions has not yet been settled. We are still developing the exact mechanisms by which sanctions stemming from UN Security Council resolutions would be reimposed, Lew said. But we will not allow such a snapback to be subject to a veto by an individual P5 member, including China or Russia. And pushing back against Iran s condition ruling out international inspections at its military sites, Lew said that an agreement must include robust monitoring and inspection anywhere and everywhere the IAEA has reason to go. He said sanctions have cost Tehran $160 billion in oil revenues since 2012 revenues Iran can never recoup. Even if Iran were able to quickly double its current oil exports a big if given how low oil prices are today and how much investment Iran s infrastructure needs to produce at this level it would take more than three years for Iran to earn that much money, Lew said, noting that Iran s GDP is 15 to 20 percent smaller than it would be without the sanctions regime.Addressing the Islamic Republic s backing of terrorism, Lew continued, The unfortunate truth remains that the cost of this support is sufficiently small, that we will need to remain vigilant with or without a nuclear deal to use our other tools to deter the funding of terror and regional destabilization. But claims that the Iranian economy will immediately bounce back after a deal are a myth, he said. After Tehran takes specific, concrete steps to roll back its program in the initial stage of the final agreement, it is expected to receive roughly $100b. in sanctions relief.And Lew rejected a recent report in The New York Times that claimed Iran s fluctuating uranium stockpile, while the interim Joint Plan of Action has been in place, has violated that short-term deal and has complicated talks toward a final one. The IAEA did not reach that conclusion, he contended. Quite to the contrary. But it was Lew s restatement of Obama s commitment to the State of Israel and its long-term security that prompted particularly harsh reactions from the crowd. Lew responded by asserting that no one can question the president s commitment to the Jewish state. Whether it was Nelson Mandela emerging from prison after 27 years to negotiate the peaceful end to apartheid, Ronald Reagan sitting at a table with a nation he called the evil empire to negotiate the end to the Cold War, or Menachem Begin meeting at Camp David to negotiate a peace accord with Egypt, Israel s sworn enemy, Lew concluded, diplomacy is not conducted with our friends, but with our adversaries. Lew s address was followed by remarks from several current and former Israeli officials, including National Infrastructure, Energy and Water Minister Yuval Steinitz and Ron Prosor, the ambassador to the United Nations.Prosor focused his remarks on the difficulty of his work at the UN, but took the opportunity to praise the Obama administration, and its fervent defense of Israel on a consistent basis in international fora. The United States of America is standing with Israel every single day in this organization, Prosor said, and there is nothing that can substitute that. Without the United States of America, we would be in real, real trouble, he added, praising his American colleague, Ambassador Samantha Power.Veteran Congresswoman Nita Lowey (D-New York) also addressed the conference, and also faced an emotional crowd.She reminded them of the power of the US-Israel relationship, which she credited to its bipartisan foundations and to a basis of mutual respect. Tone down the overheated rhetoric, she suggested to all sides of the debate.Find Secretary Lew s full remarks to the conference at JPost.com.
  The apartments will help meet strong, pent-up demand for upscale rentals in Menomonee Falls, Raddatz said. [url=http://tr.jennrush.com/]Tory Burch Shoes[/url] The project also has its supporters, with backing from many Randolph officials and businesses. Sammis says he s devoted years to building the vibrancy of the downtown. And he says based on the latest commission recommendations, he s preserved a chunk of valuable farmland on the south side of Route 66, leaving 60 percent of the property undeveloped.
  In that era, pros cobbled together livelihoods from tournaments and exhibitions. Walter Hagen, one of golf’s all-time greats, and Denny Shute, who won that year’s British Open at St. Andrews, missed the PGA to play a series of exhibitions in Britain. [url=http://coachhandbags.onlinestore.us.com/]Coach Purses[/url] It is possible that the drama over the location of Intel’s next fab is a story of punishment for Israel’s sin of hubris. It is hard to know the mood in Intel Israel’s corridors, but a few months ago, we got a glimpse of them when Mooly Eden was parachuted in to serve alongside Intel Israel managing director Maxine Fassberg.
  v Mr Bramfitt, from Witton Gilbert, was an apprentice mining surveyor at Colliery while Miss Morton worked in a dress belt factory in Esh Winning. [url=http://oakleys.onlineoutlet.us.com/]Oakley Glasses[/url] Acriminal case has been opened under Part 4, Article 111, ofthe Russian Criminal Code: intentional infliction ofgrievous bodily harm toa spouse, resulting inthe death ofthe victim, theInvestigative Committee said.
  The forces allied to the two main parties to the conflict in South Sudan, President Salva Kiir and Riek Machar, continue to inflict pain, suffering and despair on the South(…) [url=http://cl.onlinesale.us.com/]http://cl.onlinesale.us.com[/url] ___ y [url=http://h.tricivenola.net]Hollister[/url]
  Steve Patterson, Matthew Fisher, Rich Pyrah, Will Rhodes and Rashid all struck once apiece, while there were two run outs. [url=http://oakley.outletstore.us.com/]Oakley Sunglasses[/url] Sound transmission between units is one of the biggest complaints among condo dwellers today. Moving from a single-family home, many condo owners aren t used to sharing common walls with their neighbors.
  d c2FpZC48L3A+PHA+TWNDb3duIGxlZCB0aGUgZmlyc3QtdGVhbSBvZmZlbnNlIHRvIGEgdG91Y2hk [url=http://mks.onlinestore.us.com/]Michael Kors Handbags Outlet[/url] While his parents focused on basic survival, today for the father of six, the most important thing is education. u
  The best looked like ending in a goal for Aston Villa when Alan Hutton rolled a pass inside for Andreas Weimann after the defender had been picked out in space on the right. Weimann turned inside the box but, as he shaped to shoot, John O鈥橲hea charged across to make a brilliant tackle. [url=http://coachhandbags.onlinestore.us.com/]Coach Outlet[/url] Earth To Table. July 15. $89. [url=http://coachoutlet.outletstore.us.com/]coachoutlet.outletstore.us.com[/url]
  鈥淚 felt there was another way to give. And this way now is empowering me, telling me that there is something we can do. [url=http://rb.tricivenola.net]Ray Ban Glasses[/url] LEYBURN. – Last Fri. Fwd: 74 calves stirks, 18 dairy, 30 sheep. Calved hfrs: F O Hugill 拢1660; D Spence, Thirsk, 拢1500. In calf heifer: F O Hugill 拢1680. o [url=http://coachbags.onlineoutlet.us.com/]Coach Outlet Store Online[/url]
  鈥淲e fishermen are modest about our achievements, so I have remained silent until today,鈥?he wrote. [url=http://replicarolex.jennrush.com/]replicarolex.jennrush.com[/url] A stay at Aloft Brussels Schuman starts from 拢57 (converted from 77鈧? per double room per night, including taxes and charges. To book, call 00800 325 35353 or visit .
  Jarvis Williams scored 20 and Payne had 19 for the Racers (19-11). [url=http://rb.tricivenola.net]Ray Ban Glasses[/url] Can Adelaide sustain this hotel building boom?BRAD CROUCHThe AdvertiserCan Adelaide sustain this hotel building boom?BRAD CROUCHThe AdvertiserThe new Quest on Franklin building, which has 117 serviced apartments. e [url=http://m.mindbodyease.com/]Mont Blanc Pens Online[/url]
  He tried to revive the children before he was overwhelmed by the gas. [url=http://m.mindbodyease.com/]Mont Blanc Pen[/url] About 93 hi-tech buses had been sanctioned to Mysuru under the Jawaharlal Nehru National Urban Renewal Mission (JNNURM) for strengthening its public transport network.

 3. gjjfdcks skriver:

  Co-founder Jack Dorsey is serving as interim CEO. But he is also the CEO of private payments startup Square, which is reportedly looking to go public. [url=http://o.westboroughpolice.com/]Oakley Sunglasses Outlet[/url] Fourth, CBA has raised enough to make substantial headway on lifting its capital backing in a single stride. f [url=http://ks.rickcagle.com/]http://ks.rickcagle.com[/url]
  Quakers remain second, with two games in hand on leaders Northwich, and have two Heritage Park games to come: Radcliffe Borough this weekend and Scarborough on Boxing Day. [url=http://replicarolex.jennrush.com/]Replica Rolex Watches[/url] Other approvals
  IGFib3ZlIHRoZW0uPC9wPjxwPkpvaG4gRi4gS2xpbmUgSnIuPC9wPjxwPkFrcm9uPC9wPjxwPjwv [url=http://coachonline.onlineoutlet.us.com/]Coach Factory Outlet[/url] The German government will have to quickly come up with answers. It will also have to decide how it will confront Washington about these new accusations. In the past two years, Berlin has made little to no progress in its largely humiliating efforts to get information from Washington. d [url=http://airjordan.rinosac.com/]Cheap Jordans[/url]
  Marton鈥檚 revival continued at where the home skipper, Steve Purcifer, hit a defiant half century but couldn鈥檛 stop their visitors being triumphant. [url=http://o.storeonline.us.org]Oakley Sunglasses[/url] I told them to have fun, West said. Just go out and relax. If it goes in, great.
  g That included five reports in the Ninemile Ranger District,聽four each in the Thompson Falls and Missoula ranger districts, three in the Superior Ranger District and one in the Seeley Lake Ranger District. Hartwig said no structures were threatened, and most of the starts were one-tenth of an acre or smaller. [url=http://o.storeonline.us.org]Oakley Outlet[/url] LAHORE: Alarmed by the reported drop of 40 per cent in female animal population, the Punjab has decided to impose ban on its slaughtering, and ordered arrests and heavy fines for the violators throughout the province. We have formed district committees, took butchers and commission agents associations on board and contacted individual owners through short messaging service (SMS) to ensure that no female animal is slaughtered in Punjab, says Nasim Saddiq, provincial livestock secretary.He said there was no need for fresh notification because the Animal Slaughtering Act of 1963 explicitly prohibits female slaughtering. The government just had to enforce the Act and it involved district administration in the process to ensure strict compliance, he added. The province has conducted three surveys in the last one year and has documentary evidence of the exceptional decline in (female animal) population, he said.Disputing the federal figures that Pakistan had fourth largest buffalo population and third largest meat producer, he said the province was left with only one-third of reported population of animals.Even quite young animals having low weight (six to eight kilogrammes) had been exported from the country, he added, saying the country had reached a stage where it was now planning to import of animals. This is SoS situation, prompting the Punjab government to move immediately and ban all female animals slaughtering. Explaining the discrepancy between reported and actual situation, he said that according to official record, four tribal union councils of Dera Ghazi Khan district had 2.4 million animals, whereas actually they had only 0.45 million.This is the kind of disconnect between the reports and ground realities. No federal agency has ever contacted Punjab for surveys or headcount, he claimed and added that most of federal figures were guesstimates, prepared by officials sitting in their offices. The ground reality had changed completely, he stressed.He said Punjab government had conducted surveys in all the 36 districts of the province in the last one year, reached 2.6 million farming families and has reached the conclusion that such re-invigoration of the ban was overdue, as even in its 2002 survey had disputed central figures and asked for banning of female slaughtering.Internews [url=http://coach.factoryoutlet.us.com/]coach.factoryoutlet.us.com[/url]
  The Virgin boss, whose company operates services along the West Coast, said: 鈥淥n the West Coast Virgin has doubled the number of passengers and transformed it from a dilapidated network to the best, and we think we can radically improve the East Coast Mainline. [url=http://katespade.storeonlinecc.com/]Kate Spade Clearance[/url] Beer lovers near and far unite at the annual Bockfest to welcome back Capitol Brewery鈥檚 award-winning Blonde Doppelbock and Maibock seasonal brews. This year鈥檚 festival promises a full day of delicious food, live music and most importantly, copious amounts of ice cold beer. And for those who like their beer a tad heavier, Capital Brewery is relinquishing a special treat: a limited edition Dark Doppelbock. $15, 11 a.m.鈥? p.m., capitalbrewery.com http://polo.sierravistamortgage.net
  OPEC said Tuesday that its output surged to a three-year high in July. The cartel produced 31.5 million barrels a day, more than 1.5 million barrels above the ceiling it agreed to just a month earlier. [url=http://tr.onlinesale.us.com/]Tory Burch[/url] *Not his real name t [url=http://airjordan.rinosac.com/]Cheap Air Jordan Shoes[/url]
  So now the 5 Teesside Labour Councils will attempt to reconsider having one MAYOR – My concern is that with the help of the Labour North Executive, they will try desperately hard to collaborate, manipulate and select one of their own hate-failed associates, a Labour, a Union or an ex Miner person, who will NOT be prepared to swear AN oath OF IMPARTIALITY that requires among other things for them to be seen to be non-political, unbiased, unprejudiced and non-partisan and underlines the particular importance of even-handedness 鈥?BUT failure to ignore such an oath will result in the same chaotic mess of the Police Crime Commissioners, whose priority is always it seems total allegiance to the disgraced Marxist Labour Party outfit [url=http://rb.onlineoutlet.us.com/]Ray Ban Sunglasses[/url] Other attractions came their way. Mr Craske continued: “I got chatting to a showman who had a 1950s’ roll-a-penny and wanted it to go to a good home.
  Kids Stage [url=http://coachhandbags.onlinestore.us.com/]Coach Purses Outlet[/url] Fenton declined to speculate on the reasons for the inclusion of a charity like Islamic Relief on the list, or the impact that would have, but said that terrorism allegations – even if later proven inaccurate – were a hard stain to shift.
  Optional drool here. [url=http://coach.outletonlinecc.com/]Coach Outlet Online[/url] Gooch would obviously prefer a London role to life on the road in touring 鈥渁nd to constantly have to think about what鈥檚 in your suitcase, but I go to a lot of places that I wouldn鈥檛 normally visit in the UK. It鈥檚 also nice to experience all the different audiences and it really varies up and down the country and people respond in different ways. Some areas find one joke funny while others don鈥檛,鈥?Gooch says.
  Pitchers – MF: Michelle Butler (W, 3IP, 4K, 2BB). WBW: Brooke Bachman (L, 2IP, K, 2BB). Leading hitters – MF: Taylor Paulson 3×3 (4RBI), Stephanie Cole 2×2 (5RBI). [url=http://coachoutlet.outletstore.us.com/]Coach Factory[/url] 12 July:
  k But Wharfedale came back with a slightly fortunate try when what looked a harmless chip by Guy was badly fumbled. [url=http://polo.sierravistamortgage.net]Ralph Lauren Outlet[/url] According to police, the incident occurred around 7 p.m. on Bakthavachalam Street, when聽labourers were digging a sump on the premises.聽
  All weekly ticket options for the 97th PGA sold out last year; earlier this summer, the event broke the all-time PGA Championship record for combined ticket sales and corporate hospitality revenue. The previous record was held by the 2004 PGA Championship, which also was played at Whistling Straits. [url=http://rolex.outletonlinecc.com/]Replica Rolex Watches[/url] STRONG START g [url=http://burberry.pinkstaffscience.com/]burberry.pinkstaffscience.com[/url]
  Most expensive thing you’ve bought – other than car or house – and how much? Holiday in Florida. 拢5,000. I lost a bet on who could lose the most weight. My partner lost two stone, I put on two pounds, hard to argue really. [url=http://lv.factoryoutlet.us.com/]Louis Vuitton Outlet Online[/url] Meantime it emerged late on Tuesday that Israel fully expects the U.S. Congress will comply with its wishes and vote down the Iran nuclear deal.
  c IHRoZSBVbml2ZXJzaXR5IG9mIEFrcm9uLCB0aGUgQmVhY29uIEpvdXJuYWwgYW5kIG90aGVyIG1l [url=http://coachhandbags.onlinestore.us.com/]Coach Outlet[/url] A Killer Whale up close at SeaWorld, Florida. x
  So now the 5 Teesside Labour Councils will attempt to reconsider having one MAYOR – My concern is that with the help of the Labour North Executive, they will try desperately hard to collaborate, manipulate and select one of their own hate-failed associates, a Labour, a Union or an ex Miner person, who will NOT be prepared to swear AN oath OF IMPARTIALITY that requires among other things for them to be seen to be non-political, unbiased, unprejudiced and non-partisan and underlines the particular importance of even-handedness 鈥?BUT failure to ignore such an oath will result in the same chaotic mess of the Police Crime Commissioners, whose priority is always it seems total allegiance to the disgraced Marxist Labour Party outfit [url=http://airjordan.rinosac.com/]Cheap Jordans[/url] As a judge, during our violent summer in Milwaukee, I hear questions like the following: “How could that guy not have already been in prison with his record?” Or, “How could that person possibly be on probation?” A person commits a homicide or some other aggravated offense, and often that person has been in court or on probation many times before. [url=http://rb.tricivenola.net]Ray Ban Outlet[/url]
  19 of 23 [url=http://tr.onlinesale.us.com/]http://tr.onlinesale.us.com[/url] CBA’s resultalso showed a slight rise in soured loans, which have been at historically low levels,boosting bank profits. t [url=http://o.storeonlinecc.com/]Oakley Sunglasses[/url]
  Last night鈥檚 back four is likely to reassemble at Leicester, with Billy Jones seemingly being preferred to summer signing Adam Matthews, which is a worry given how shaky they looked against League One opposition. [url=http://lv.pimandmarleen.com/]lv.pimandmarleen.com[/url] Detach the layered sideshoots of carnations whichhave rooted and place them ina new spot.
  Someone broke into a house in Cape May County and stole 17 guns Tuesday night, . [url=http://ok.factoryoutletcc.com/]Oakley Sunglasses[/url] The Queensland Liberal National Party senator pledged not to continue the work of her uncle, because that had been completed by those before her. x [url=http://o.storeonlinecc.com/]Oakley Sunglasses[/url]
  Of course ,you can personalise your Vitara, too. [url=http://h.tricivenola.net]Hollister[/url] Six workers at St Helens Auckland were older than most, being 13, 14 and 15. Many of the children were trappers, having to sit in the dark and open steel doors each time a tub pulled by a pony came along.

 4. best virgin hair skriver:

  Go Ahead And Break My Heart! Gwen Stefani leaks title about duet with Blake Shelton as she posts snap to do with his many of the new album case Romantic duet ‘Patrick Stewart’s rent it out she is come to!wi Unsuspecting Sunrise big number David ‘Kochie’ Koch is usually that sufferer having to do with Roast Me craze these all asks strangers for more information on berate them based all around the looks and feels ‘I was and consequently beaten down’: Joss Whedon ‘felt a little as though an all in one miserable failure’ after directing The Avengers: Age having to do with Ultron The 51-year-old filmmaker refuses for additional details on get in touch with another Marvel Comics blu-ray Kendall Jenner crowned Coachella’s social media queen: Model beats Taylor Swift and sister Kylie to take the first-class also most-liked Instagram document EXCLUSIVE Jennifer Metcalfe showcases phenomenal on our bodies all over the hot slashed brazilian bikini after admitting for more information about fears lindsay lohan is the pack everywhere in the going to be the pounds all around the any thirties 
  best virgin hair

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *