Wienerbrød med Airbus A380 – nu med billeder og video

Her til morgen havde Lufthansa og deres Airbus A380’er sat mig stævne i lufthavnen, for at flyet kunne vise sig frem i al sin magt og vælde. Da jeg havde gnasket wienerbrød sammen med et dusin andre journalister og ca. VIP-gæster, landede det kæmpe fly kl. 08:18 og den danske verdenspresse, inklusiv yours truly, fik lov at gå først ombord.

Jeg skal naturligvis nok give jer alle de saftige detaljer om flyet både udvendigt og indvendigt. Men til at starte med synes jeg lige, I skulle have et lille slideshow og noget hjemmevideo

Powered by Cincopa WordPress plugin

(Opdatering Onsdag kl. 16:30) Det er nu lykkedes redacteuren også at få noget hjemmevideo på banen:

Powered by Cincopa WordPress plugin

Gå heller ikke glip af lækre billeder fra TV2 News-helikopteren af flyveren, der letter og lander.

PS: nden vi alle flyder væk i næsegrus beundring af den store tysker, så husk at læse mine tidligere lidt mere kritiske analyser af flyet og den tankegang, som ligger bag her, her , her, her, her og her. Så har vi da vist også trampet nok på en mand, der ligger ned 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alle indlæg, Civil luftfart og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Wienerbrød med Airbus A380 – nu med billeder og video

 1. tlj skriver:

  Hmm – du har sjovt nok glemt at nævne de nye ordre. Fx har Emirates ikke længe kun bestilt 58. De er nu oppe på 90 bestilte hvorfra de 12 er leverede.

 2. Andreas skriver:

  Indlæggene om antallet af ordrer er af ældre dato. Tak for din ros af min omfattende visuelle dækning af besøget 🙂

 3. tlj skriver:

  Den fantastiske virtuelle dækning var imponerende! Men den er forsvundet: Står istedet blot at: Cincopa user is out of traffic quota for this month. If you are the owner you can Go Pro Now! and get 14-day free trial.

  Hvad i øvrigt med en analyse over hvad man skal bruge 90(!) A380ere til? Bortset altså fra at blære sig til den årlige emirsammenkomst?

 4. Andreas skriver:

  Det første har vores dygtige it-afdeling ordnet allerede.

  Jeg var lidt inde på det i en kommentar til indlægget i tirsdags om klumpfisken, der kom til byen:

  “Emirates vision er at gøre Dubai Lufthavn til verdens superhub nummer ét og det vil smitte af på selve Dubai, der dermed bliver en af verdens fem største metropoler. Desuden har de tidligere luftet planer om all-economy 800-sæders A380′ere, der fløj folk billigt mellem verdens største storbyer.

  Når man køber 1/3 af alle A380′er bestilt so far, så får man sikkert også de sidste 20 gratis. Så kan man jo altid senere finde ud af hvad man skal bruge dem til. Når man har pengene, er det fedt at kunne overtrumfe alle andre big time. Lidt ligesom nyrige, der køber fem Ferrari’er fordi de kan. Til sammenligning skal Norwegian låne 85% af pengene hos den amerikanske regering for at kunne betale for de 15 Boeing 787′ere, som selskabet pønser på at skulle bruge til sine langdistanceflyvninger.”

  Men 90 A380’ere er mega mange, og det bliver interessant at se om de kan finde beskæftigelse til dem alle.

 5. Valdemar skriver:

  “Men 90 A380′ere er mega mange, og det bliver interessant at se om de kan finde beskæftigelse til dem alle.”

  Pilgrime ? Migrantarbejdere og så EU – Asien TR i mere luksirøst indrettet maskiner, et sæde i en kontant betalt A380 er vel billigt nok til at man kan tilbyde benplads til en billigere penge end konkurenterne

 6. Torben Steno skriver:

  Venter på en analyse, nu hvor Transavia har trukket sig fra Købenavn.

 7. Pingback: A380 – The Inside Story

 8. Pingback: A380′eren i CPH?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *