The Boss Time!!

Mens mange af jer, kære læsere, sikkert havde tændt fjernsynet søndag aften og sat jer til rette for at se noget ’bold, så var jeg og 45.999 andre forventningsfulde Springsteen-fans i audiens hos The Boss og det fabelagtige E Street Band.

Som man kan læse i anmeldelserne i dag (BT, Gaffa og Ekstra Bladet), så var det kun lydproblemer i starten der skæmmede en ellers helt fænomenal koncert, hvor Bossen var i hopla og i starten næsten brugte mere tid nede ved scenekanten, hvor han blev befamlet af begge køn, end oppe på selve scenen hos sit band.

Gimmicken med at samle musikønsker ind, som fansene i forreste række havde med på papskilte, var helt genial. Da han tog imod et paphjerte med påskriften ”Hungry” ville jublen ingen ende tage, da publikum dermed kunne regne ud at der ventede dem et af de allerstørste Springsteen-hits senere på aftenen.

Bossen og Bandet svingede fantastisk godt sammen og især Nils Lofgren tog kegler med sin guitarsolo. Desværre virkede Clarence Clemons en anelse anonym i lange perioder. Men når han så til gengæld meldte sig på banen, med sin sax’ og sin slowmotion bevægelser, så var han der 110 pct.

Anmeldelser og blogindlæg vil sikkert flyde over med roser til Bruce og bandet, så derfor vil jeg huske også at rose produceren og resten af holdet bag den tv-produktion, som leverede helt exceptionelle billeder til os på de to storskærme. Lækre nærbilleder af bandmedlemmerne og detaljer som en trommestick eller fingrene på pianoet, kombineret bag billeder af det ellevilde publikum blev klippet lynhurtigt og i takt med musikken. Stor klasse. Min favoritvinkel var billedet fra det kamera, der var placeret bag Bruce Springsteen, og som var med til at give et godt billede af det brusende menneskehav.

Set-listen for showet så således ud:

Two Hearts
Radio Nowhere
Out In The Street
The Promised Land
Spirit In The Night
Blinded By The Light
Something In The Night
Trapped
Gypsy Biker
Working On The Highway
Hungry Heart
Because The Night
She’s The One
Livin’ In The Future
Mary’s Place
I’m On Fire
Downbound Train
For You
The Rising
Last To Die
Long Walk Home
Badlands

Jungleland
Seven Nights To Rock
Born To Run
Ramrod
Bobby Jean
Dancing In The Dark
American Land

En kanonstart med tempo på, indtil den, for mig, ukendte “Trapped”. Herefter en hurtig genopbygning af stemningen og publikums eufori til aftenens klimaks med “Hungry Heart” og “Because the night”. Den fest blev dog brat stoppet af Springsteen alene på scenen, mens han på piano spillede den meget stille showstopper “She’s The One”. Her kunne man godt have ønsket sig at han havde holdt stemningen oppe i tempo. Til gengæld fik han hurtigt koncerten tilbage på sporet igen med en lang opbygning frem mod “Badlands”, der afrundede den “ordinære spilletid”.

Og i den forlængede spilletid var det fuld fart over feltet i de første seks numre, indtil den lidt pudsige country-afslutning “American Land”. Men så var der også gået tre hektiske timer, klokken nærmede sig midnat, ens ben var stive som bare pokker og man var godt mæt.

This entry was posted in Alle indlæg. Bookmark the permalink.

0 Responses to The Boss Time!!

  1. Psj says:

    Har virkelig forsøgt at afholde mig fra at skrive noget til det indlæg – men fuck hvor lyder det fedt!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>